Veelgestelde vragen

Hoe kan ik tickets bestellen?
Tickets bestellen is eenvoudig. Ga naar de programmering en kies de film die je graag zou willen zien. Vervolgens klik je op de tijd en kun je via Eventix je tickets bestellen.
Ik wil maar één ticket bestellen. Kan dat?

De huidige maatregelen bieden ons ruimte om vier personen per auto toe te laten.

We hanteren bij Drive In Tilburg een minimale afname van twee tickets. Je kunt je beste vriend, vader, moeder oom of tante gratis meenemen als zij op de achterbank plaats nemen!

Wordt er alcohol geschonken?
Nee. Er wordt gedurende de film geen alcohol geschonken.
Er zijn fris en andere versnaperingen aanwezig.
Hoe kan ik bestellen?
Bestellen is eenvoudig. Door uw alarmlichten in te schakelen weten wij dat u bij ons wilt bestellen. Wij zullen dan naar u toe komen zodat u ongestoord de film kunt volgen.
Hoe kan ik het geluid van de film horen?

Het geluid van de film wordt afgespeeld via uw autoradio. Zorg er dus voor dat u beschikt over een goede autoradio zodat u de film goed kunt volgen!

Mag ik mijn kinderen gratis meenemen?

Kinderen tot de leeftijd van 16 jaar mogen kosteloos mee naar binnen. Mits ze op de achterbank zitten.

Welke auto's zijn toegestaan op het terrein?

Het bezoeken van evenementen met voertuigen met afmetingen groter dan de volgende afmetingen is niet toegestaan:-

Hoogte: 175 cm / 1,75 m – Lengte: 500 cm / 5,00 m – Breedte: 200 cm / 2,00 m.

De organisatie beoordeeld of voertuigen voldoen aan alle voorwaarden zoals genoemd in het protocol.

Moet ik een mondkapje dragen?

Nee, het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Kan ik mijn airco gebruiken?

Bij warm weer doen veel airco’s het alleen als de motor draait. Natuurlijk laten we je niet in een stikhete auto de film kijken. Daar wordt niemand gelukkig van. Mocht je de motor aan moeten zetten dan is dat natuurlijk toegestaan!

Moet ik mijn motor af zetten?

Mocht je de radio of airco alleen kunnen gebruiken bij een draaiende motor? Dan kun je je auto natuurlijk gewoon laten draaien. We gunnen je natuurlijk een optimale filmbeleving, daarvoor kom je natuurlijk naar de bioscoop!

Mag ik mijn auto verlaten?

Voor een optimale filmbeleving vragen wij u te allen tijde in uw auto te blijven zitten. Mocht u naar het toilet willen, zet dan uw alarmlichten aan zodat we u kunnen begeleiden naar het toilet.

Mag ik mijn ramen open houden?

We laten u natuurlijk niet stikken, dus mocht je wat frisse lucht nodig hebben draai dan het raam een stukje open. Zo geniet u van frisse lucht en stoort u andere bezoekers niet.

Kan ik naar het toilet?

Toiletten zijn aanwezig op het terrein. Maar, om drukte en chaos te voorkomen vragen we u uw alarmlichten aan te zetten zodat we u kunnen begeleiden naar het toilet. Zo kan de rest de bezoekers ongestoord van de film genieten.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Onze horecapartner werkt graag hard om je te kunnen voorzien van lekker eten. Eten en drinken meenemen naar de Drive In is daarom NIET toegestaan